| Жарты сағаттың ішінде шайға не жасап жіберсем деп ойланып отырсаңыз, дәл осы галета мәзірі сізді күтіп тұр)) |
Gourmania блогында Галета мәзірі болып еді, бірақ оның салмасы нектариннен жасалған болатын. Қамырдың жасалуын сол жерде көре аласыздар.
Нектарин қосылған галетаның құрамы:
Қамырына:
Салмасына:
- Алма- 2 дана,
- Асқабақ - 100 гр.,
| Алма мен асқабақты жұқалап тураймыз. Жайылған қамырдың үстіне тізіп шығамыз. Шеттерінен 3-4 см-ге жеткізбейміз. |
| Алма мен асқабақтың үстіне 1 ас қасық қантты себеміз. Шеттерін бүктеп шығамыз.
180°С-та қызып тұрған пешке 30 минутқа қоямыз.
Піскеннен кейін суытып, үстіне қант пудрасын себуге болады |
 |
Алма және асқабақ қосылған галета |
Оқи отырыңыз:
Комментариев нет:
Отправить комментарий