Гарнир ретінде немесе таңғы ас ретінде жеуге өте пайдалы тағам. Жасалуы да көп уақытыңызды алмайды. |
Құрамы:
- Гүлды орамжапырақ - 500 гр.,
- Сары май - 50 гр.,
- Ірімшік - 200 гр.,
- Тұз, дәмдеуіштер.
Жасалу жолы:
Гүлді орамжапырақты жуып, сәл кептіріп аламыз. Кепкеннен кейін табаға сары майды қыздырамызда, тұз және дәмдеуіштерді қосып, 2-3 минут қуырып жібереміз. |
|
Пешке пісіруге арналған формаға қуырылған орамжапырақтарды саламыз да, үстінен жұқалап туралған немесе үккіштен өткізілген ірімшікті саламыз. 180°С-та қызып тұрған пешке 10 минутқа қоямыз. Пешіңіздің гриль функциясы болса, соны қосыңыз. Ірімшігі қызарғанда тағамымыз дайын! |
Комментариев нет:
Отправить комментарий