| Блендерде қызанақ, тәтті бұрыш және сарымсақты майдалаңыз. Тұз, бұрыш және песто тұздығымен араластырып, қайықтарыңызды пісіретін қалыпқа құйып қойыңыз. |
| Баялдыны тігінен ортасынан кесіп, ортасын қасықпен тазалағыз. Асты тесіліп кетпеуін қадағалаңыз. Ортасы оңай алынуы үшін алдымен шеттерін пышақпен жүргізіп шығыңыз. Ортасынан шыққан баялдыны ұсақтап тураңыз, |
| Тартылған ет пен ұсақтап туралған пиязды майға қуырамыз. 10 минуттан кейін ұсақтап туралған баялдыны саламыз. Баялды жұмсарғанда отты өшіресіз. Қызанақты тұздығы бар қалыпқа, бос қайықтарымызды қоямыз. |
| Қайықтарымыздың ортасын піскен тартылған етпен толтырамыз. 180°С-та қызып тұрған пешке 20 минутқа қоямыз. Уақыты келгенде, әр қайықтың үстіне үккіштен өткізілген ірімшік себеміз. Қайықтарды қайта пешке салып, пешімізді өшіре береміз. 5 минуттан кейін тағамымыз дайын. |
Комментариев нет:
Отправить комментарий