| Қатпарлы қамырды мұздатқыштан алып, жібітіп қоямыз. Жібіген кезде 0,5 см болатындай жұқа етіп жаямыз. Жұмыртқаны жұқа ғылып жағып, күнжіттің жартысын себеміз. |
| Қамырды екі бүктейміз. Алдында жұмыртқаны жұқа жаямыз дегенім, бүктеген кезде арасынан ағып кетуі мүмкін. Қамырды тағы да жаямыз. |
| Тағы жұмыртқа жағып, қалған күнжітті себеміз. Ұзындығы 10 см, ені 1 см болатындай сызықтарға кесеміз. |
| Сызықшаларымызды шиыршықтап, противеньге тізіп шығамыз. 180°С-та қызып тұрған пешке 30 минутқа қоямыз. Снэктарымыз қызарған кезде дайын, суығаннан кейін ұсынуға дайын. Бұндай тіскебасар сүтпен немесе шырынмен жесе өте дәмді болады. |
Комментариев нет:
Отправить комментарий