| Грек жаңғағын пышақпен тураймыз. Блендермен де үгітуіңізге болады, бірақ тым ұсақ болып кетпесін. |
| Қанттан басқа құрғақ компоненттерді араластырамыз. |
| Жұмыртқа мен қантты араластырамыз. Қанты ерігенде майды құямыз. |
| Ұнды біртіндеп салып, араластырамыз. |
| Ұн біркелкі араласқаннан кейін сәбізді араластырамыз. |
| Жаңғақты саламыз. |
| Қамырды екі бөліп пісіреміз. Қалыпқа құямыз да, 180°С-та қызып тұрған пешке 30-35 минутқа қоямыз. |
| Піскенін шимен тексеруге болады. Шиді ортасына тығып көреміз, құрғақ шықса - дайын. |
| Сары май, ірімшік және қант пудрасын біркелкі болғанша миксермен араластырамыз. |
| Кремге үгітілген лимон цедрасын салып, араластырамыз. Тоңазытқышқа қоямыз. |
| Торт не неден жасалғаны түрінен білініп тұру үшін, үстін сәбізмен әсемдейміз. Ол үшін сәбізден тәтті чипстер жасаймыз. |
| Ол үшін сәбізден көкөніс аршитын арнайы пышақпен жұқа тілімдер кесіп шығамыз. Қоңыр қантқа малып, 170°С-та қызып тұрған пешке 10-15 минутқа қоямыз. Сәбіздің күйіп кетпеуін, үнемі бақылап отыру керек. |
| Екі корж пісіп, суығаннан кейін арасына крем жағып, бетін әсемдейміз.
Бар болғаны осы! |
Комментариев нет:
Отправить комментарий