четверг, 8 января 2015 г.

Тартар тұздығымен ұсынылған балық


Қарапайым қуырылған балыққа тартар тұздығын жасап жіберсеңіз ерекше тағам болып шыға келеді. 



Құрамы:

  • Кез келген балық түрі,
  • Тұз,
  • Ұн - 2 ас қасық, 
  • Крахмал - 2 қасық,
  • Гарнир ретінде күріш - 1/2 кесе,
  • Тартар тұздығы.

Балықты жуып, құрғатамыз да екі жағына тұз сеуіп 15 минутқа қоямыз. 

Бірдей мөлшердегі ұн мен крахмалды араластырып, балықтың әрбір тілімін екі жағынан аунатып қуырып аламыз.
Гарнирге күріш пісіреміз.
Балыққа гарнирмен және тартар тұздығымен ұсынамыз.


Комментариев нет:

Отправить комментарий