| Қарапайым қуырылған балыққа тартар тұздығын жасап жіберсеңіз ерекше тағам болып шыға келеді. |
Құрамы:
- Кез келген балық түрі,
- Тұз,
- Ұн - 2 ас қасық,
- Крахмал - 2 қасық,
- Гарнир ретінде күріш - 1/2 кесе,
- Тартар тұздығы.
| Балықты жуып, құрғатамыз да екі жағына тұз сеуіп 15 минутқа қоямыз. | |
|
| Бірдей мөлшердегі ұн мен крахмалды араластырып, балықтың әрбір тілімін екі жағынан аунатып қуырып аламыз. Гарнирге күріш пісіреміз. |
Ас болсын!
Оқи отырыңыздар:
| Тауық етінен жасалған бәліш | |
| Екі қияр салаты | |
| Асүйдегі тайм-менеджмент. Ет |

Комментариев нет:
Отправить комментарий