Қарапайым қуырылған балыққа тартар тұздығын жасап жіберсеңіз ерекше тағам болып шыға келеді. |
Құрамы:
- Кез келген балық түрі,
- Тұз,
- Ұн - 2 ас қасық,
- Крахмал - 2 қасық,
- Гарнир ретінде күріш - 1/2 кесе,
- Тартар тұздығы.
Балықты жуып, құрғатамыз да екі жағына тұз сеуіп 15 минутқа қоямыз. | |
| Бірдей мөлшердегі ұн мен крахмалды араластырып, балықтың әрбір тілімін екі жағынан аунатып қуырып аламыз. Гарнирге күріш пісіреміз. |
Ас болсын!
Оқи отырыңыздар:
Тауық етінен жасалған бәліш | |
Екі қияр салаты | |
Асүйдегі тайм-менеджмент. Ет |
Комментариев нет:
Отправить комментарий