| Бананды вилкамен езіп, қантпен араластырамыз. |
| Сары майды ерітіп, бананды қоспаға қосамыз, үстіне жұмыртқа қосамыз.
Формаға май жағып, ұн себеміз. Пешті 170°С-та қыздырып қоямыз. |
| Ұнға қопсытқышты және тұзды қосып, елейміз. Бананды қоспаға араластырамыз. |
| Ұн біркелкі араласқаннан кейін грек жаңғағын саламыз. |
| Қамырды қалыпқа құйып, қызған пешке 45-50 минутқа қоямыз. |
| Піскенін бамбук/ағаш таяқшаны тығып тексереміз. Таяқшамыз құрғақ шықса, кексіміз дайын. Сәл суығаннан кейін, кекс дастарханға жол тартуға дайын. |
Комментариев нет:
Отправить комментарий