Тартар тұздығының тағы бір нұсқасы. Алдында сәл қоюлау түрін жасаған болатынмын. |
Құрамы:
- Жұмыртқаның сарысы - 3 дана,
- Қыша - 1-2 шай қасық,
- Лимонның шырыны - 1 ас қасық,
- Киеуіл немесе маринадталған корнишон - 1-2 ас қасық,
- Зәйтүн майы - 4 ас қасық,
- Тұз, қара бұрыш.
Жасалуы:
Піскен жұмыртқаның сарысын шанышқымен езіп, қышаны қосып араластырамыз. | |
Кийеуілді немесе корнишонды ұсақтап тураймыз. | |
Жұмыртқа мен қышаға лимон шырынын және зәйтүн майын құйып, араластырамыз. | |
| Ең соңында кийеуілді/корнишонды саламыз. Кез келген тағамыңызға қосып, ұсынуыңызға болады. |
Оқи отырыңыз:
Песто тұздығы | |
Кәдіден дәмтатым | |
Үй жағдайында балмұздақ жасау |
Комментариев нет:
Отправить комментарий